• pand
  • header visie
  • pand nacht
  • header help

Vacature relatiebeheerder / financieel adviseur

             

WIJ ZOEKEN EEN RELATIEBEHEERDER / FINANCIEEL ADVISEUR (M / V)

 

Ons bedrijf:

Administratie- en Advieskantoor J. van de Winkel B.V. te Geldrop is gespecialiseerd in advies op maat, administratieve dienstverlening, belastingadvies, loonadministratie en begeleiden bij financieringsaanvragen voor voornamelijk het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn een gezond en snel groeiend bedrijf met een sterke positie in Zuidoost-Brabant. Mede gebaseerd op een sterke klantgerichte aanpak en de inzet van moderne digitalisering in samenwerking met de klant. Wij kijken verder dan alleen maar het professioneel verzorgen van de administraties, jaarrekeningen en aangiften. Kwaliteit van dienstverlening, oog voor extra expansie en financiële mogelijkheden voor de klant staat hoog in het vaandel.


Wij zijn op zoek naar:

Een no-nonsense ervaren relatiebeheerder / financieel adviseur met een afgeronde opleiding op HBO-niveau, richting bedrijfseconomie / accountancy en een relevante werkervaring. In deze functie ben je uiteindelijk verantwoordelijk voor je eigen cliëntenportefeuille en heb je veel contacten met zowel cliënten als collega’s. Wij verwachten dan ook dat je communicatief vaardig en een echte teamspeler bent. Verder ben je stressbestendig, flexibel, ondernemend, klantvriendelijk en ga je geen uitdagingen uit de weg en plan je samen met de cliënt zijn toekomst.

Het takenpakket omvat onder meer:

  • Het beheren van een eigen cliëntenportefeuille en het onderhouden van de gewenste contacten
  • Het leveren van een commerciële bijdrage ter behoud en uitbreiding van het klantenbestand
  • Het ondersteunen bij en uitvoeren van adviesopdrachten
  • Uiteraard ben je bekend met het samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften
  • Als je daarnaast ook nog over kennis van moderne digitalisering beschikt is dat een pré


Ons aanbod:

Voor deze uitdagende functie kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor kenmerkt zich door een informele werksfeer en prettige werkomstandigheden.
Uiteraard vind je op deze website ook veel nadere informatie.


Jouw reactie:

Jouw reactie kun je per e-mail richten aan de directie van ons bedrijf. Voor nadere informatie betreffende de functie kun je contact opnemen met de heer C. Ekas, te bereiken op 040-2858900 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Contact

Emopad 70
5663 PB Geldrop
Postbus 58
5660 AB Geldrop
Tel. (040) 285 89 00
Telefax (040) 285 82 85
E-mail: info@jvandewinkel.nl
KvK: 17126238
BTW: NL.8088.61.670.B.01